Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je toch graag iets retourneren of ruilen?
 Dat kan uiteraard! Bij Mr Mode geldt:

♥ Niet tevreden? Geld retour!
♥ Bijna alle artikelen (ook sale/afgeprijsde artikelen) kunnen retour
♥ 30 dagen zichttermijn na ontvangst
♥ Eenvoudig een artikel omruilen voor een andere maat
♥ Snelle creditering, uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van retourzending

Kijk hieronder voor meer informatie over een specifiek onderwerp uit ons retourbeleid:

 

Stappenplan ruilen & retourneren

♥ Ruilen

Wil je graag een item ruilen? Geef bij een ruiling de door jou gewenste maat samen met het bestelnummer door een mailtje (om een snelle verwerking te garanderen) te sturen naar Retouren@MRMODE.nl. Wij kunnen het item dan direct voor je reserveren. . Zodra je pakketje door ons is ontvangen en verwerkt, sturen wij de andere maat gelijk naar je op.

♥ Retourneren

Wil je een item graag retourneren? Deze hoeft niet via e-mail te worden aangemeld. Stuur je pakket via het postkantoor naar ons retour met daarbij altijd het retourformulier dat bij je pakket bijgesloten is. Zodra je pakket is ontvangen en verwerkt boeken wij direct het aankoopbedrag naar je terug retour.

Retourvoorwaarden

Voor onze retour/ruil service komen uitsluitend artikelen in aanmerking:

  • welke binnen 30 dagen na ontvangst zijn geretourneerd;
  • welke zijn voorzien van een aangehecht label. Indien van toepassing in originele onbeschadigde verpakking;
  • weke ongedragen/ongewassen zijn;
  • welke zijn voorzien van een hygiënestrip (dit geldt voor lingerie en badmode);
  • schoenen zonder draagsporen en in originele doos die niet als verzenddoos gebruikt dient te worden; zonder plakband, stickers en onbeschreven;
  • pakket voldoende gefrankeerd.

Kleding en schoenen mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. We zouden je ook vriendelijk willen verzoeken om lingerie of badmode waarin geen hygiënestrip zit, te passen terwijl je ondergoed/shapewear draagt. Bewaar onze artikelen s.v.p. niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Kleding die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.* De volgende artikelen zijn uitgesloten van onze retour-/ruilservice:
 shapewearbroekjes, panty’s, oorbellen, inleg-/antislip zooltjes, boeken en lipsticks die gedragen zijn en niet meer in de originele verpakking zitten.

Retouradressen
Het pakket mag je retourneren naar:
In Nederland
ADRES

Foutief of defect artikel ontvangen

Heb je onverhoopt een foutief of defect artikel ontvangen? Onze excuses hiervoor! Om dit zo snel mogelijk in orde te kunnen maken, verzoeken wij je om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen naar retouren@mrmode.nl of telefonisch contact met ons opnemen: 0031  (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur m.u.v. Nederlandse feestdagen).

Verwerking ruiling/retour

Bij ontvangst van je retourzending zullen wij deze uiterlijk binnen 5 werkdagen verwerken en je een bevestiging hiervan via e-mail toesturen.

Retour

Tijdens de verwerking van je retourzending zullen wij het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen direct terugboeken naar de door jou gekozen betaalmethode. Dat betekent dat wanneer je met creditcard hebt betaald, je ook het geld op de rekening van je creditcard terug ontvangt.

Ruiling

Bij een ruiling zullen wij de nieuwe maat of het nieuwe artikel met dezelfde prijs zo spoedig mogelijk versturen. Na verzending ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met eventuele

track & trace gegevens.

Indien je binnen 7 dagen geen bevestiging van ons ontvangen hebt, raden wij je aan contact op te nemen met de verzendmaatschappij waarmee je je retourzending verstuurd hebt zodat zij je pakket kunnen traceren. Wij beschikken niet over de gegevens van je retourpakket en kunnen hierin dan ook niet helpen.
Indien er een vertraging is, laat het ons dan weten zodat wij je retourtermijn eventueel kunnen verruimen.

Klacht, opmerking of feedback

Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen en klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, meld ons dit s.v.p. altijd! Juist met jouw opmerking, feedback, klacht of tip kunnen wij onze service blijven verbeteren! Je kunt telefonisch of per e mail contact met ons opnemen.